Διοικητικο Συμβουλιο

ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΪΣΗ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η Στέφανη Καϊσή είναι απόφοιτος Ποδιατρικής (BSc (Hons) Podiatry) απο το 2014 απο το Πανεπιστήμιο του Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπήρξε συνεργάτης σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό από το 2014 μέχρι το 2016 και έπειτα ιδιωτεύει στη δική της κλινική στη Λεμεσό. Εκτελεί καθήκοντα Προέδρου στον Παγκύπριο Σύλλογο Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.
ΣΚΕΥΗ ΚΙΜΩΝΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η Σκεύη αποφοίτησε το 2016 από το Πανεπιστήμιο του Salford με πτυχίο Ποδιατρικής (BSc (Hons) in Podiatry). Εργάζεται στο δικό της ποδιατρείο στη Σωτήρα, Αμμόχωστο, από τον Ιανουάριο του 2017 και παράλληλα συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διαβήτη στο Πανεπιστήμιο του Queen Margaret στο Εδιμβούργο. Είναι τώρα αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συλλόγου Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ – Γραμματέας
H Γεωργία έχει σπουδάσει στο University of Southampton και κατέχει πτυχίο ποδιατρικής από το 2013. Έχει εργασθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδιωτεύει στον Άγιο Δομέτιο, Λευκωσία από τον Νοέμβριο του 2016. Εκτελεί καθήκοντα Γραμματέα στον νεοσυσταθέντα Παγκύπριο Σύλλογο Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΜΙΖΗΣ – ΤΑΜΙΑΣ
O Αντώνης αποφοίτησε το 2017 από το πανεπιστήμιο του Σάλφορντ στο Μάντσεστερ με πτυχίο Ποδιατρικής BSc (Hons) in Podiatry με γενικό βαθμό Άριστα. Ιδιωτεύει στην Λευκωσία με επισκέψεις κατ’ οίκον ενώ παράλληλα συνεχίζει σπουδές Ιατρικής στην Κύπρο. Εκτελεί καθήκοντα Ταμία στον Παγκύπριο Σύλλογο Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.
ΕΛΙΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ
Η Ελίνα αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Σαουθάμπτον του Ηνωμένου Βασιλείου με πτυχίο Ποδιατρικής ΒSc (Hons) in Podiatry το 2012. Εργάζεται στο δικό της ποδολογικό κέντρο στα Λατσιά. Είναι τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Σύλλογου Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΣΣΙΟΥ - ΜΕΛΟΣ
Η Δήμητρα αποφοίτησε το 2016 από το πανεπιστήμιο του Σάλφορντ στο Μάντσεστερ. Έχει συνεχίσει τις σπουδές της στο ίδιο πανεπιστήμιο κάνοντας μεταπτυχιακό στην φροντίδα των ατόμων με Διαβήτη. Πλέον ιδιωτεύει στο ποδολογικό της κέντρο στην Ανθούπολη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Συλλόγο Ποδολόγων Κύπρου από τον Νοέμβριο του 2017.
ΜΥΡΤΩ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΜΕΛΟΣ
Η Μυρτώ είναι απόφοιτος Ποδιατρικής από το 2014 από το Πανεπιστήμιο του Durham School of Podiatric Medicine Ην. Βασιλείου. Έχει εργασθεί στο National Health Service και σε ιδιωτικές κλινικές στο Birmingham. Ιδιωτεύει στο ποδολογικό της κέντρο στην Λεμεσό από το 2018. Είναι τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συλλόγου Εγγεγραμμένων Ποδολόγων.